Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, audiat la DNA

Poza Crin Antonescu audiat la DNA 1

Text of the printing and typesetting industry orem Ipsum has been the industry standard dummy text ever since the when an unknown printer took a galley of type and scrambled.

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, în prezent senator, a ajuns îna ceastă dimineață la sediul DNA Ploieşti.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că acesta este audiat în cazul în care fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a depus mai multe denunţuri.

"Sunt invitat în calitate de martor. Nu cunosc exact în ce dosar, presupun că e vorba de denunţurile mincinoase despre care aţi discutat la adresa mea”, a declarat Crin Antonescu la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti."

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a oferit, pe 16 martie, la DNA Ploieşti, informaţii în legătură cu dosarele instrumentate de procurorii de aici, avocatul ei declarând la acea vreme că „este vorba despre dosare care au legătură cu Romprest”.

Conform unor surse judiciare, printre cei împotriva cărora Alina Petre ar fi făcut denunţuri se numără şi Crin Antonescu, pe care fosta noră a lui Virgil Măgureanu l-ar acuza de fapte de corupţie, în legătură cu achiziţionarea unui apartament în Sectorul 1 al Capitalei, care ar fi fost cumpărat la un preţ subevaluat.

Alina Petre l-a reclamat la DNA inclusiv pe fostul său socru, Virgil Măgureanu, fost director al Serviciului Român de Informaţii, pentru fapte de corupţie.

Stiri asemanatoare