Imagini dramatice! Autoritățile spaniole sunt în alertă. Un depozit ilegal de cauciucuri a luat foc | FOTO și VIDEO

Poza Un depozit ilegal de cauciucuri a luat foc 1
Poza Imagini dramatice! Autoritățile spaniole sunt în alertă. Un depozit ilegal de cauciucuri a luat foc | FOTO și VIDEO 2
Poza Imagini dramatice! Autoritățile spaniole sunt în alertă. Un depozit ilegal de cauciucuri a luat foc | FOTO și VIDEO 3

Text of the printing and typesetting industry orem Ipsum has been the industry standard dummy text ever since the when an unknown printer took a galley of type and scrambled.

Autoritățile spaniole sunt în alertă după ce un depozit ilegal de cauciucuri, aflat la aproximativ 50 de kilometri de Madrid, a luat foc. Incendiul a degajat o coloană de fum toxic, iar oficialii se tem că aceasta ar putea să afecteze sănătatea oamenilor care îl inhalează. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incendiu.

Administrația regiunii în care are loc incendiul a declanşat un plan teritorial de urgenţă. Totodată, la fața locului au intervenit numeroși pompieri din Madrid și Toledo, care au fost ajutați și de mai multe elicoptere. Echipele încearcă să izoleze focul, înainte să se extindă și mai mult. Potrivit rtv.es, zeci de mii de tone de cauciucuri s-ar afla la acest depozit.


Stiri asemanatoare